Optima teszt

Kérjük, kitöltés előtt figyelmesen olvasd el a teszt alatt található tájékoztatót!

Optima teszt

Néhány perc kattintgatás – Egy életre szóló útmutatás!

Mennyire vagy meggyőződve arról, hogy a szenvedélyeid, illetve a szerhasználati szokásaid nem a boldogulásodat szolgálják, hanem valójában hátráltatnak abban, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél?

Vajon tudod-e, hogy felépülni vágyó szerfüggőként pontosan hol is tartasz a leszokásban, és mikor mondhatod majd azt, hogy sikerült célba érned?

Tisztában vagy-e azzal, hogy a hétköznapjaidat meghatározó gondolataid és cselekedeteid milyen fokú kontrollt biztosítanak számodra a függőséged felett, és mennyiben segítenek abban, hogy megszabadulj a függőségtől

Amennyiben ilyen és ezekhez hasonló kérdések feszítenek, de te magad sem vagy képes választ adni rájuk, akkor az Optima Teszt segítségedre lesz abban, hogy felépülni vágyó szenvedélybetegként gyorsan képet alkoss a saját állapotodról, és megtudd, éppen hol tartasz a felépülés folyamatában.

Derítsd ki, hogy még mindig a függőség uralja-e az életedet, vagy már te uralod a függőségedet!

A teszt kitöltésével választ kaphatsz az alábbi kérdésekre…

  • Vajon a józanság irányába mutató fejlődésről tanúskodnak-e a gondolataid és a cselekedeteid?
  • Józan életvitelt folytatsz-e, és a józanságod biztosítása szempontjából optimálisnak tekinthető-e az állapotod?
  • Esetleg kiteszed-e magad különféle veszélyeknek, és a józanság útjáról való letérést kockáztatod?

Ha fontosnak tartod, hogy tisztán láss ezekben a kérdésekben, csak töltsd ki az Optima Tesztet!

A tesztben szereplő állítások közül egyszerűen jelöld meg azokat, amelyek olyan gondolatokról, érzésekről vagy cselekedetekről tanúskodnak, amelyek bizonyos helyzetekben és adott körülmények között jellemzőek rád, vagy valamilyen formában meghatározzák az életedet.

Habár kétségtelen, hogy némi erőfeszítést igényel egy tucat mondatot figyelmesen elolvasni, és egy párat kattintgatni, hidd el, közel sem olyan megterhelő, mint bizonytalanságban maradni, és a szenvedélybetegség terheit cipelni…

A teszt kitöltését követően rendelkezésedre bocsátott – általános – értékelés olyan útmutatással szolgál számodra, amelyet az állapotodnak megfelelően tetszés szerint hasznosíthatsz. Emellett lehetőséged van felvenni a kapcsolatot szakembereinkkel, akik személyes tanácsadással is tudnak segíteni neked és a hozzátartozóidnak a szenvedélybetegséggel kapcsolatos problémák megoldásában.

Ha már nem a függőség uralja az életedet, a józanság minden előnyét szabadon élvezheted!

FONTOS:

A teszt kitöltése nem helyettesíti a szenvedélybetegség esetén szükséges kivizsgálást, diagnózist, tanácsadást és kezelést, a teszt eredménye alapján biztosított értékelés pedig csupán tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között nem szolgál hivatkozási alapként.